Beeqos

Čuvati pčele nije dovoljno,
potrebno im je najbolje od nas!

Preuzmi besplatno

Šta je Beeqos?

Beeqos mobilna aplikacija alat koji služi Vama kao pčelaru da vodite kompletnu evidenciju svog pčelinjaka, radnji koje ste obavili i treba da obavite s ciljem da Vam omogući donošenje pametnijih odluka i na taj način znatno poboljša Vaš rad kao pčelara.

Realan prikaz pčelinjaka

Ovaj prikaz pčelinjak vam omogućuje da imate daleko jasniju sliku stanja na pčelinjaku.

Brzo unošenje podataka

Aplikacija je dizajnirana tako da, unošenje podataka traje svega par sekundi.

Kako radi?

Beeqos pčelarski dnevnik je napravljen tako da u svakom pogledu bude personalizovan za Vas, napravljen je tako da ste u mogućnosti da sa minimalno klika unesete sve podatke, da Vam na kraju te podatke iznese na način koji vam koristi u budućim odlukama koje donosite.

Najbitnije podatke o svakoj košnici možete da primetite pogledom na celokupni pčelinjak. Svaki put kada naznačite nešto važno za neku košnicu, kao što su uočeni znakovi bolesti, košnica će postati obeležena crvenom bojom. A jednostavnim klikom na košnicu će biti prikazano šta je naznačeno.Ovime ćete imati jasan uvid stanja samim pogledom na pčelinjak.

Podaci se unose na daleko praktičniji način, podatak o željenoj košnici unosimo klikom na tu košnicu, što Vam omogućuje ovaj inovativni prikaz pčelinjaka. Skoro svi podaci o društvu se dalje unose čekiranjem, sve je prilagodjeno tako da bi se maksimalno skratilo vreme unošenja podataka kako bi rad na pčelinjaku bio jednostavniji i lakši, a pritom zapis pregleda kvalitetniji.

Takođe imate mogućnost snimanja zvuka, što može u pojedinim situacijama biti izuzetno korisno, tako ste u mogućnosti da „bez ruku“ zabeležite zatečeno stanje. Jedna metoda ne isključuje drugu, znači da možete beležiti podatke u pisanoj i glasovnoj formi ujedno, što bi ujedno formiralo najkompletniju sliku stanja u društvu.

Zašto je potreban?

Ako ste od neodavno postali pčelar, možete se pitati „Žašto je meni potreban dnevnik?“

Odgovor se nalazi u pitanju – da li želite da pčele vode Vas, tako što ćete žuriti da u zadnji čas uradite ono što je potrebno, ili da Vi vodite svoja pčelinja društva tako što ćete uvek biti iznad situacije i jedan korak ispred.

Izbegnite iznenađenja

Izbećićete iznenadjenja koja mogu da Vam se dese i da ponekad budu kobna po Vaša pčelinja društva. Ako ste sada uvideli mali znak koji ukazuje na nešto loše, idući put ćete se tamo naći spremni da to zaustavite na vreme.

Budite organizovani

Organizacija, jako važna stvar koja se postiže uz pomoć dnevnika jeste organizacija, organizacija je ključna ako želimo da budemo efektivni i efikasni u isto vreme.

Preuzmi kontrolu

Vođenjem dnevnika stavljate sebe u poziciju onoga ko ima kontrolu nad situacijom.

Kako početi?

Potrebno Vam je svega par minuta da kreirate svoj pčelinjak onda možete da uradite svoj prvi pregled.

Kreirajte pčelinjak

Unesete lokaciju pčelinjak da biste mogli da pratite vremenske prilike. Unesete broj košnica koje imate na pčelinjaku. Napravite raspored onakav kakav jeste i spremni ste!

Napravi prvi pregled

Bićete iznenađeni koliko je jednostavno korišćenje aplikacije. Svaki pregled pčelinjaka će Vam biti dodatno zadovoljstvo!

Počnite sad!

Preuzmi besplatno 30 dana

Cena

Cena godišnje pretplate je 20,00$

20.00$

Zajedno postajemo bolji!

Preuzmi besplatno 30 dana